Zasedli si na mě

Zasedli si na mě

Anotace: ach, ti kantoři...

Na češtinu referát o nepovinné četbě;

podmínečné vyloučení - zvolil jsem si blbě?

Málo šancí k maturitě zbylo;

možná se jen pan učitel spletl,

nebo se mu nelíbilo,

že jsem Mein Kampf četl...

Autor Oxík, 08.11.2016
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí