Ulice domů

Ulice domů

Anotace: ...nebo jim za to spíš posílám díky.

 

Už jenom jedna ulice domů

a já si sedám na okraj cest.

Necítím nohy a prsty a k tomu

plíce mám plné přehnaných gest.

 

Tak si tu sedím a dívám se, skrytá,

zdráhám se udělat poslední krok.

Tuhne si páteř a křeče mě chytaj

do svalů, do srdce, z posledních slok.

 

Nikdo mě nevidí, jsem jako mlha.

Mlha co mrzne. Jo, to se stává.

Zkouším už vstát, no jde to ztuha.

A tak to pokaždé (jako vždy) vzdávám.

 

Už ani nevím, proč jsem tam nešla.

Něco mě drží jak stažená kravata.

Svědomí chechtá se, že to byl přešlap,

svědomí plné much a samá záplata...

 

Zvedám se těžce a znovu padám.

Je to pár kroků na konec světa.

V ozvěnách svého Já spílám svým vadám,

že nejsem hrdina, že jsem jen sketa.

 

 

Autor Megan, 12.11.2016
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, Madanik, Frr, Iva Husárková, jitka.svobodova, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí