Atentát

Atentát

Anotace: *

Ptám se proč by máma brala, pistol z toho kredence.
Aby děti ochránila, když tu máme cizince.
V čem by měla nastat změna, by jsme se ptát museli.
Že ozbrojí se aji žena, co nesnáší násilí.
Na nádraží snědý otec, z kočárku mu vysí dráty.
Pochopyl by aji blbec, to není věšák na kabáty.
A poté si v jednom rožku, zapomene batůžek.
Má to v sobě pouhou vložku, pár opuštěných c-čtyřek.
Ve zprávách pak údiv rizí, co se asi mohlo stát.
Budova jim náhle zmizí, prý bombový atentát.
Tak se zase musím ptát, vjakém asi století.
Všici spolu budem pevně stát, dosti bylo obětí.
O svůj lid se postarají, vezmou ti i celý dům.
A po té tě nabádají, pomož kur* sousedům.
Autor safalub, 24.11.2016
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Nona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí