TIK.

TIK.

Anotace: TAK.

 

 

Neklid natahuje hnát

a líbá mi záda. 

I když bych ráda, 

dnes nemohu spát.

 

Znám už každý záhyb snů,

přesto stále bdím.

A peru se s tím.

A blížím se dnu.

 

Poslední nádech a dost!

TIK. čas běží dál. 

TAK. proč bys teď spal?

TIK. když jsi můj host.

 

Ráno na brány bije 

zítřků pekelných. 

TAK.

Opij mne jak líh. 

Má insomnie.

 

 

 

Autor Megan, 26.11.2016
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, Philogyny1, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné :-)!

27.11.2016 04:47:17 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí