Apatie Diabetu

Apatie Diabetu

Anotace: Jinou cestou než-li úspěchem, projít si a bojovat.

APATIE DIABETU

Krásných to zážitků daroval jsi mi,
však vzal jsi mi to nejcennější.
Mučíš mé tělo a stále chceš víc,
prostoru nemám, nechci nic říct.

Potřebuji kyslík a ruku mámy,
zůstávám sám v děsivé tmě.
Zachraň mě a tiše odejdi,
já jsem pro život stvořený.

Poznal jsem hořkost a ty mé slzy.
Další roky trháš mé srdce,
nevzdám to nikdy, rozluč se.
Plamenům útěchy vysmívám se,
silná to vůle, jsem a budu pánem já.
Autor Petra1981, 02.12.2016
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí