Málo snění

Málo snění

Anotace: Před úplňková kóma...

 

Být na někoho moc.

Moc, všemoc, nadmoc, nemoc či pomoc.

Skýtá mnohá rozhodnutí.

Moc jak býti.. Na lidi bytí.

 

Moc vysoká, moc malá, moc štíhlá, moc buclatá, moc uřvaná či vlasatá.

Co znamená být moc.

Mít tu moc, ovládat ješitnost lidí. A své bytí. Přemoci pitím…

 

Moc nadvládu miti, všemoci porozuměni nabití.

Mocnosti noci blouzním nad obrazovkou pc...

Proč o příjemné noci nesním nezdajíc se mi sny čistící.

Proč kladu si všetečné otázky žití?

Proč, proč pro noční oční nitro lebeční mločí oči nevidím genius loci této místnosti…

 

Genius loci dané věčnosti kde spící, já nedokážu usnout.

Proč, proč to nemám zdání, ani zaklepání na dveře duše nepomůže,

mé myšlence z hlavy odejit…

 

Promoce promítám, nemocně v hlavě ustáleného prožitku stavu bdění ani snění,

v unavení klikám na klávesnici, poctivou počítačovou, co mi dává znamení...

Autor MiMiKa, 02.01.2017
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odmocninou...

03.01.2017 10:37:05 | enigman

Moc v sobě skrývají mnohá slova děkuji za tvé! (:

03.01.2017 12:59:42 | MiMiKa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí