One (wo)man show

One (wo)man show

Anotace: Protože být nad věcí je jediná zbraň proti sobě samotné.

Zas prázdná matrace.
Ztrácet se každou noc - jo, to jsme uměli.
Poslední repríza, nerovná relace
Hladce a obrace
Ze středy na neděli.

Směla jsem mnohé.
A že jsem tak smělá –
Zase tě očima před všema svleču.
Navzdory komu?
Vleču tě
mrzutě
s sebou v pološeru.
A i když chci testovat ty tvoje příchutě,
Vracím se nakonec zas sama domů.

Protože se z tebe neposeru.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 14.01.2017
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí