Game of Trons

Game of Trons

Anotace: Malé povzbuzení pro všechny vášnivé kadidla. :D

Po západu luny
začíná hra o trúny.
Velká potřeba sem všechny žene,
Já však neotevřu ani vlastní ženě.

Když vejdeš zkontroluj si sedlo,
Jesli dole nezústalo něčí jedlo.
Po vykonané kontrole,
Gatě si dej až úplně dole.

Ovládni svúj strach,
A vypusť ze sebe ten pach.
Dej všem vědět,
že byl tu biologický vrah,
A chtěl na trúně věčně sedět,
No v novinách zjistil ekonomický krach.

Lidi venku múžou postát,
Vždyť ty se musíš v klidu vyčistit,
Ti druzí musej prostě počkat,
Ty teď chceš vše řádně umístnit.
A to tě mohu ujistit,
Že práce není hotova,
Dokud ji nevyřídíš papírem.
Ať není tvá žena vdova,
Eště cvakni air wickem.

Pak rukou po papíru máchni,
A předklon hluboký..
Až skončíš, tak všechno řádně spláchni,
A dbej ať jsou čisté záchody!

Dej si hlavně na čas,
Stará pravda praví,
Čistá střeva jsou púl zdraví.
A příště jsem tu zas.

Stan Danthess
Autor Stan Danthess, 27.01.2017
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak opravdu netuším, zda je to všechno jen legrace..? :D

27.01.2017 18:04:05 | Ricarda Haner Lowery

No takle... :D nic konkretniho neni z meho zivota primo. :D

27.01.2017 18:09:00 | Stan Danthess

No, já to myslela trošku jinak... ale oukej, nevadí.. :D

27.01.2017 21:59:02 | Ricarda Haner Lowery

Klidně konkretizuj a kritizuj.. ja to snesu. :D

27.01.2017 22:21:44 | Stan Danthess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí