Diamant

Diamant

Anotace: .

„Láska prý zaslepí bytost každou,umírá srdce,umírá vraždou“
„Babi nemel nesmysly,On je na mě závislý“
„Diamanty,modré z nebe, chci má Lásko jenom Tebe“
„Vidíš babi,blábolíš až to bolí,ale holka láska rány přeci solí“
Miláčku můj tady jsem,tak si se mnou hezky hrej ani chvilku neváhej.Ale co to,to je omyl přeci,nemám já vůbec takové věci.
„Lásko má,já nepodvedu Tě nikdy přeci“
Zmatená jsem a dochází mi slova,babička pravdu měla zas a znova.
Autor NezNámý, 29.01.2017
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí