Lunární cykly

Lunární cykly

Anotace: Miluju anotace..:-)

Měsíčku na nebi hlubokém,
v příbytky lidí vidíš.
Řekni mi proč to takhle je,
proč jenom takhle to řídíš?

-- ref --
Výplata, krámy,
výplata, krámy,
kolik si vydělám?
a jestli dá mi?

Dva synchronní body:
výplatní páska,
za týden na to,
nemožná láska.

To se mi pořád
dokola střídá,
železná přesnost,
nic víc nevnímám.

--ref--
Výplata, krámy,
výplata, krámy,
kolik si vydělám?
a jestli dá mi?

Měsíc co měsíc,
pouťový kolotoč,
kde klauna uprostřed
rozžírá červotoč.

Stále to stejné,
už je to k vzteku,
tohle je krize
středního věku.

-- ref --
Výplata, krámy,
výplata, krámy,
kolik si vydělám?
a jestli dá mi?

to jsou dvě otázky,
které mě trápí.
Jak na tom jste vy,
ostatní chlapi?
Autor Bunis, 13.02.2017
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, JSJ, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsem chlap a mám to stejně :D

17.02.2017 01:30:00 | Jin&Jang

I to se může stát
že cykly nebudou
co pak však naděláš
s tou novou realitou?..

14.02.2017 05:05:45 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí