Cesta domů

Cesta domů

Anotace: Na chvilku poslední o cestách...;-)

Sbírka: Drobky a pocity

Vytrvalým prudkým proudem
pochcal jsem svou zem.

Sorry, lásko;
ale muselo to být…

…abych mohl zbytek cesty
taky probloumat.

Hradec nad Moravicí
12. 2. 2014
Autor bloodysunset, 08.03.2017
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí