Na Provázku

Na Provázku

Anotace: Volná forma. Čistá trochej.




Postavíme zámky z deky
Budem si hrát na manžely
třeba při tom zapomenem 
jak jsme spolu osiřeli

Do kůže nám zarůstají 
vysušené kroužky slámy
Bloudíte-li v noci lesem
nebojte se - jsme tu s vámi


Z televize hrají filmy
o válce i o naději 
Horký čaj a horká deka
ještě stále trochu hřejí 

Zlaté rybky v akváriu 
cvičně plavou břichem vzhůru 
V zrcadle pak každé ráno
potkám jinou kreaturu 


Postavíme zámky z deky
Budem si hrát na manžely
třeba při tom zapomenem 
jak jsme spolu osiřeli

Dali jsme ven na talířek 
okorávat jednu lásku 
Jsme jen loutky tak nás nechte
zavěsit se na provázku




Autor Tom Dvořák, 23.03.2017
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: MARKO, Kett, bogen, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí