rilísnout

rilísnout

Anotace: ....někteří lidé se nikdy nezblázní, jak naprosto nechutný musí být jejich svět

Sbírka: Sympathy for the devil

tohle je moje hc fáze
na klouzačce hlavou dolů
předvěst srdcebolu téměr zaručena tlukotem
a drkotání zubama



chvěje se podlaha
já a ty
v rámci nahoty
tropíme trampoty


mrk mrk mrk
vrků vrků kůů
a muck k tomu


chtěla bych se s tebou pomilovat a docela /naostro bez zábran/ se za to stydím


podlaha čpela kouřem
nedopalky válely se všude, kde se dalo
a flašky cinkaly o holé lebky soudců mojí duše
a já se smála
smála jsem se



adekvátní reakce zabalená do svetru, plyše
semiše nečeho hrozně ňuňuňu muck
hlavně kdybys tu byl
a byl přítomnej duchem



zavři dveře táhne
a já se nerada dívám na oblohu, když na ní nic není
k ránu ani při setmnění
jenom samé hlouposti
do pusy mi trousí



tak popust uzdu fantazii
a kéž by sis pane bože vzal moje tělo
protože by to fakt chtělo
ty princi z nemanic
kluku jeden ušatá



tohle je reflexe mojí duše z těhle hloupých hlav, které říkají
že mě znají a za rohem se chechtají, že si z toho dělám hlavu těžkou



není to dobré ani trochu
jak dlouho to jenom člověk vydrží?


ono se lehce řekne, ignoruj kecy štěkajících psů
postav si hlavu kam sám chceš a vyjadřuj svoje myšlenky jinak
prostě jinak



v zavěsu za nimi lakomci, pitomci, ignoranti a prachsprostí dementí blbci
plnou pusu pilin
plivou splašky na mojí novou třpytivou košili
a pak říkají, že omylem, že nechtěli



svlíkám se z kůže
obrušuju kosti
v pravdě se tvrdím
modříny nechám vykvést na mém lokti
a pak v pase se prohnu a hluboce od srdce se zasměju
a ten smích bude smíchem blázna



enjoying my madness, fuck of all fakes ou jes

Autor Loveless, 29.03.2017
Přečteno 476x
Tipy 9
Poslední tipující: V.N.Losinský, Cappp, Jort, Papagena, Iva Husárková, Jin&Jang, el sereno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A může se zbláznit blázen?!
:)

01.04.2017 21:57:11 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí