život naživo

život naživo

Anotace: možná omluva, možná zpověď, možná o lidech, možná se mě to netýká, možná se Tě to netýká ...

co se to jen s lidmi děje
třeba jen hádka malá
že jedna bába povídala
přátelství sráží do beznaděje

každý bývá občas hnidopich
všichni známe, jak chutná hřích
ale poučení je fuckt těžký
když chceme být ... vlastně kým ?

za správňáka s chybama
co umí se omluvit
nebo hodňákem
co občas střihne nit

komunikace je někdy těžký shit ...

Autor Marcone, 09.04.2017
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Cappp, Fany, Frr, Iva Husárková, Psavec, Koralína, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kým?
Jedině sám sebou!

Ať ostatní si myslí co chtějí.
Stejně vědí velký ho**o.
A když budeme sami sebou.
Nakonec puknou závistí a vzteky.

09.04.2017 22:50:32 | Cappp

jj :-)!

09.04.2017 14:52:03 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí