Vítězství

Vítězství

Anotace: KVÍZ: Ve které hře jsem zvítězil? První správná odpověd má špetku mé úcty.

Dokázal jsem nemožné,

výhra z prohry utkaná.

Ono je to skutečné,

opravdu je výhra má?

 

Soupeř velmi zdatný

od začátku šanci nedal.

Byl jsem trošku marný,

hlavu těžce zvedal.

 

Nešlo kam jít,

měl mě stále pod palcem.

Začal jsem pít

a stal jsem se ospalcem.

 

V nejtěžší chvíli,

fanoušek zařval: "Do toho!"

Má naděje sílí

a náhle vše je hotovo.

 

Slzy mi kanou

po mojí tváři,

oči mé planou

a zároveň září.

 

Já jsem to zvládnul,

zápas to nelehký byl.

Se soupeřem si přátelsky plácnul.

Zkrátka jsem ZVÍTĚZIL.

 

 

 

Autor boneslash, 18.04.2017
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí