Úterní psychóza

Úterní psychóza

Anotace: Ze života v mánii

Tak jsem zase zpátky, jak sis přála,

Zdržuji se déle, než kdy dřív.
Přicházím téměř neslyšně,
 
Než začnu řvát.
Z plných plic,
Ve tvé hlavě.
 
Slova, která nedávají smysl,
Plní tvé uši
Duši
Která nezastavuje.
 
Oponuji ti.
V naší hádce o jedno tělo.
Ty to víš, jsem věčná,
Nebezpečná
Přesto mě chceš víc.
 
Vábím tě k sobě svými klamy
Až nezůstane nic - jen my dvě,
Spolu, samy,
Roztrhnu tě na dvě části,
 
Jsi v pasti,
Nemůžeš z ní ven
Pořád dokola, každý den
Tak mysli, mysli nebo zůstaneš
Pohlcená.
 
Než přijde Ona a zbaví tě radosti,
Ta jediná, co tě z mých spárů vyprostí,
Ovládne tě a bude chtít víc,
A rozhostí se ticho.
 
Protože navždy není nic.
Autor The Bell Jar Girl, 25.04.2017
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, piťura, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo. Říkám své rozhodné ano. Je krásné se zmačkat, roztrhat a zahodit. Protože život je mánie a klíďo píďo začne nanovo, jako by se nechumelilo. Nejlépe se tvoří z ničeho. Věděl to i Bůh, když brnknul do strun.

28.04.2017 22:00:10 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí