Komíny

Komíny

Anotace: Báseň o životě čoudících komínů k zamyšlení

Zlatý císař na blankytném paláci
hle, továrny, jak vydechují mnoho zplodin
nad vysokými doutníky,kde hnízdí ptáci
pokuřuje z nich i sám Hospodin

Zatažené město černou roletou kouře
pod nímž se sivé město dusí
bojujme společně proti komínové vzpouře !
když nám mažou med kolem pusy

Začouzená ulice ztěžka lapá po dechu
od rána čekajíc ,až komíny dokouří
alespoň pro krátkou potěchu
po čistém vzduchu každý touží
Autor Petr27, 20.05.2017
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí