Půjčka na chatu

Půjčka na chatu

Anotace: Snad někdo pomůže.

Požádal jsem pratetu,
při kafíčku v bufetu,
ať mi půjčí na chatu,
vrátím jí to ve zlatu.

Řekla chlapče milený,
ty jsi vážně střelený,
jen srdce mám ze zlata,
jinak nejsem bohatá.

 

Zklamaný jsem maličko,
to je smůla, tetičko,
poprosím strýčka Mílu,
když vlastní zlatou žílu.


Autor Psavec, 27.05.2017
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš na strýčka Mílu co má zlatou žílu kontakt ?..dej
Ale asi o bude v prdeli co? ;)

28.05.2017 09:53:08 | xoxoxo

Tak to je perfektní nález zlata !!!

27.05.2017 14:42:01 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí