Bajonet

Bajonet

Anotace: Když duše pláče nad činy lidí okolo

BAJONET

Pár ran bolestných ze slovního bajonetu
Prohřešky dospělých smeteme do šupletu.
Pár ran utkvělých na srdci drásá citu
vinnou ostatních ztrácíme autoritu.
Mysl je zdrcená srdce jak cedník teče
Nechceš být jak malá tak tasíš svoje meče.
Pár slov odpovíš a čekáš na odvetu
Srdce konejšíš, proč hraješ tuhle bitvu.
Těch pár ran vsazených, čekají na omluvu
a z úst ostatních jen další rány -z bajonetu…
Autor Laureta, 01.06.2017
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi nesmirne vnimava,citliva,sdilna,hlubokomyslna bytost,Lauretinko..

01.06.2017 01:04:04 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Dekuji .. jsem to čím mě život udělal.

01.06.2017 01:19:04 | Laureta

Ovšem:-)

01.06.2017 01:22:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí