Ultrazvuk

Ultrazvuk

Anotace: ...

Viděl jsem včera pod ultrazvukem,
Že Ondra bude fakt asi mým klukem.
Poznal jsem to už na přírůstku,
když změřili jeho nosní kůstku.

Ale to byste mě museli vidět,
v pubertě jsem se musel nenávidět,
jakej já mám velkej nos!
Proč já si vytáh tenhle los.

Ale v životě to ničemu nevadilo,
jen se mi vždy trochu blbě pilo,
sklenky měly vždy úzká hrdla, žel
ten frňák mi furt jenom překážel.

Ale baby s tím nikdy problém neměly,
kupodivu se vždy dobře sháněly.
A chtěly to po mně častěji než já,
takže ten rypák asi něco dá.

Nuže Ondro, užij si můj dar,
a skóruj vždy aspoń pod jeden par,
nebuď vybíravý a prosím nešetři je,
ať holky vědí, kdo nejlíp ryje.
Autor Skrat, 02.06.2017
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní ... zajímavé ...

02.06.2017 08:02:49 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí