Chtěl bych

Chtěl bych

Anotace: nějak tak to cítím..

Nechci nic jiného než sluneční svit
a přírodě být blíž
chci se koupat v řece
potom na cestu dalekou jít
a láhev špiritusu otevřít

Ke štěstí stačí tak málo
je to lepší než nic
vylézt na kopec zařvat si z plných plic
a procházet se malebnou krajinou
a myslet zase na jinou

Odhodit stesk,strach a bolest
začít zase používat mozek
jo to bych já vážně chtěl
jít do světa kouzel
tam kde co začne již nekončí
a lidé se spolu nikdy neloučí

tam kde vane jemný vánek
a každý má svůj rozkvetlý zámek
a u něj kvetou rudé růže
já chci se dotýkat tvoji kůže
tak řekni mi že se to může
Autor Pajalord, 06.06.2017
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí