Čajový příběh

Čajový příběh

Anotace: Láska není vždy tím jak se zdá .

1. června 2012 v 16:08 | Vzato z mého blogu darknessultimate
Miluji tě a nenávidím zároveň
Miluji tebe
Ale ty miluješ někoho jiného
Zůstávám zde z důvodu neznámého
Jako tvůj přítel který odchází
Vždy jako poslední

Pocity zabíjejí mě
Stále se srdcem zlomeným na dně
Po tolika odloučeních říkáš že chceš znova
Avšak jak mohu vědět že se to nebude opakovat?

Jak mohu vědět že toho nebudu litovat
Podle stop krve můžeš mě sledovat
Proč nepřestávám milovat?

Proč láska utíká přede mnou
Kdy budu mít i já to štěstí?
Je to jako bych každé ráno dostal do kleští

Ze kterých není cesta zpět
Chci pryč , chci uletět
Chci ti říct pár něžných vět

Tvým přítelem zůstávám
Rány za to dostávám
Svou naději ještě nevzdávám

I když vím že nikdy můj čas nepřijde
Že to nikdy nevyjde
Tak stále čekám
Svou šanci ve skulinkách hledám

Již sama jsi řekla že mě máš velice ráda
Sice možná jen jako kamaráda
Ale i to je začátek
Nikdy mě neztratíš

To už by se muselo dávno stát
Toho se nemusíš obávat

Hledám tě
Strachuji se o tebe
Nedbám na sebe
Chráním tě
I když kolikrát zdá se mi že ztrácím tě
Autor Dědek, 07.07.2017
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cena útěchy kterou většinou nikdo nechce slyšet ale někdy to tak je

08.07.2017 05:09:55 | Dědek

jestli jako kamaráda, tak to bývá cena útěchy, i když...

07.07.2017 22:15:18 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí