Nerad žiju v minulosti

Nerad žiju v minulosti

Anotace: Minulost je za námi a je potřeba se dívat dopředu. Jen nesmíme zapomenout, kdo byl u toho s námi.

Nerad žiju v minulosti,
co nikdo nepřepíše a malíř nepřekreslí.

Fotky do archívu uložím a svoji dávnou lásku s ním.
Ztratila se v závoji času,
spleti příběhů,
ty tvoje sladké rty dnes patří jinému.

Ulice věčné stanou se cizími,
své kroky otočím pro nové sny a výzvy.

Právě výzva a sen bude mým pohonem.
Tam,
daleko za obzorem,
se opět všichni sejdem.

Potkám mnoho blízkých i vzdálených na cestě životem.
Budete mi zkouškou i vodítkem.

Jednou dojdu svého cíle,
s přáteli vedle sebe.
Můj archív mi vás všechny připomene.
Autor Hantec, 20.07.2017
Přečteno 267x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí