čeho je moc, toho je příliš..

čeho je moc, toho je příliš..

Anotace: ...https://www.youtube.com/watch?v=vhGz6BLywIo

Sbírka: Sympathy for the devil

promiň mi to

moje duše

tvářila jsem se celou dobu hluše k tvým přáním

jen láteřím, souložím a řádím

jen jedno je jisté

 

 

na tebe, na celou zapomínám...

napravo ni nalevo se nedívám

a když udělám krok vpřed, vždycky dám minimálně dva zpátky

 

 

šeptám ti tiše do vlasů

kdo vlastně jsem

ztratila jsem se v těžkém nebezpečnu

v lehkém melodičnu se mi špatně dýchalo

chtělo to něco většího

horšího

horšího

 

 

strážila jsem tě do poslední chvíle

jsi moje všechno

víš

 

tak se tě ptám jestli mi podržíš

budeš mi asistovat při téhle sebevraždě

jsem přece jenom na dně

kam hlouběji se dá teď

už nikam

nepřemýšlej o tom

 

 

jsem tu jen

a jen

a jen

pro

tebe

tebe

tebe

tebe

 

 

 

stála jsem o pozornost a zaměňovala ji s láskou

unylé moje rty žadonily o trochu té bolesti

další zářez do pelesti

no, tak se přiznej

trochu té mokré slasti

pomády na pery

extrémy

vybuchují příliš nahlas

asi z toho ohluchnu

 

 

tak mě nezatracuj

 

vždyť nejsem zas tak špatná

 

 

Autor Loveless, 21.07.2017
Přečteno 524x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, piťura, Jin&Jang, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SMUTNÁ..:(

21.07.2017 20:24:28 | Pajalord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí