Pravda

Pravda

Anotace: Tolik se o ní už napsalo,ale víme o ní tak málo.

Pravda je někdy zrádná,
mrcha co chce si s námi hrát-až šílíš
jak blázen-nic nenaděláš.

Každý má tu svou-někdy je zlá-někdy dvě tváře má,
jindy jak med-tak sladce se dívá-v očích hřích.
S tváří nevinnou-nám nedá spát-i davy za ní jdou
Proč?Ptám se já-v čem je její síla?
Tohle musím znát.

Pravda je někdy zrádná,
mrcha co chce si s námi hrát-až šílíš
jak blázen-nic nenaděláš.

Někdy zdá se být-už na věky pryč-lži růže rozkvetou,
vrátí se zpět a na prach je spálí-v očích hřích.
S tváří nevinnou-nám nedá spát-i davy za ní jdou
Proč?Ptám se já-v čem je její síla?
Tohle musím znát.
Autor Fonlord, 01.08.2017
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné "obcování" s pravdou
Paradoxem zůstává, že pravdu má ONA. Pravda.
Zrozena z bytí existence.

01.08.2017 19:53:45 | VEDz RVAHEs

Samozřejmě,Ona má vždycky pravdu,neboť je to žena :-) Paradoxně stejně jako Lež :-)

02.08.2017 18:37:55 | Fonlord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí