Opatrnost

Opatrnost

Anotace: Trochu legrace, trochu skutečnost.

Miluji tě, lásko moje,
chtěl bych si tě vzíti.
Miluji tě, můj miláčku,
co mám na to říci.

Řekni ano, moje milá,
budeme žít spolu.
Moc ráda bych tohle řekla,
bojím se však bolu.

Nic se neboj, milé děvče,
láska všechno hojí.
Já vím, drahý, ale víš ty,
co dnes rozvod stojí.

To máš pravdu, moje zlatá,
čas je dobrý rádce.
Lepší než-li prachy ztratit,
je žít na hromádce.
Autor Psavec, 18.02.2007
Přečteno 548x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A k čemu jsou papíry? Na právo vlastnictví...
Hezky jsi to napsal...

18.02.2007 20:09:00 | Verule

jojo, vztah je hodně o toleranci a přijde mi, že ta v dnešní době nějak klopýtá...škoda

18.02.2007 19:23:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí