Dualita

Dualita

Anotace: Bipolární x

Jsme dvě,

Jsme noc a den

Jen sen,

Ten sen,

Jenž nás probouzí.


V nouzi,

Čekáme na spásu,

A tíha, tíha času

Šlape nám na paty.


Utíkáme

Ruku v ruce

Před sebou navzájem

Brány pekla, ráje

Otvíraje.


Zaklesnuty v jednu

Trháme se na dvě půle

Kde je vůle je i cesta

Říkali,

Jen jedna ze sta,

Jen jedna ze sta.


Srdcem a duší

(Bez šance na útěk)

Navěky spojené,

Jsme s tím už smířené,

Jsme s tím už smířené.


Autor The Bell Jar Girl, 24.09.2017
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura, Akyš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi krásné četla jsem několikrát ST :-))

25.09.2017 11:18:26 | Iva Husárková

pěkný spád až vodopád obrazů v nárazu duality, opravdu pěkný kousek poezie.

24.09.2017 21:04:24 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí