Těžký rána

Těžký rána

Anotace: Kdyz jsem kvuli svemu konopnemu dokumentu musel prchat z republiky, tak jsem pak asi dva mesice chlastal a to i kdyz jsem byl roky abstinent. Napsano 8.4.2017

Rána jsou těžký,
když rány jsou otevřený,
vožrat si držky,
nebo zůstat jenom zhulený?
V bolesti polapený,
než příjde poslední rána
a proto říkám,
že jsou někdy těžký rána.
Někdy je těžká i káva,
to slzy uvnitř zamrzly
a teď tě tam probodávaj.

Srdce je na dlani,
prsty jsou krvavý,
naděje prchavá
a obzory mlhavý.

Zhýčkaný obavy
už se chystaj projevit
bez zbytečný prodlevy!
Ale věř, že to jde zastavit,
tovární nastavení,
stisknout a obnovit!
Znovu se objevit,
tam pod umělým povrchem
hořko-sladké polevy.
Stihnout To, nepolevit
a nikdy to nevzdat,
protože zazáří a zhasne
ta hvězda.

Protože zazáří a zhasne
ta hvězda,
tak už buď duchovní
a zkus se s tím nesrat!
Autor Andakar, 26.09.2017
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí