Děláš chyby

Děláš chyby

Anotace: Chyba = zkušenost

Děláš samé chyby,

neposloucháš němé ryby,

děláš všechno po svém

a víš, že ukážeš všem.

 

Děláš samé chyby

a jsi za to rád,

nedáš na hloupé rady,

to snad radši čelem vzad.

 

Děláš samé chyby

a nevěříš na KDYBY,

jdeš cestou trnitou,

pro okolí jsi raritou.

 

Děláš samé chyby

a miluješ život,

zahazuješ pochyby,

seš sám sobě lodivod.

 

Děláš samé chyby?

Jen tak dál!

Každý někdy pochybí,

je to prostě dar.

 

Děláš samé chyby,

rozum prý ti v hlavě chybí,

přitom jsi dál než jiní,

a z úspěchu tě viní.

 

Děláš samé chyby

a učíš se z nich,

boříš stereotypy,

hloupost nech na jiných.

Autor Adellide, 30.09.2017
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak málo lidí se s chyb poučí...rád Tě tu vidím :-)

25.11.2017 20:18:14 | Danger

Každý se z chyb poučí - někdo dřív a někdo později ;-)

18.01.2018 20:05:49 | Adellide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí