Táta

Táta

Anotace: .....

Je ráno, vstávám – cítím samotu,
běžím za tátou – čekám ochotu,
je v lůžku s mámou, v zadním pokoji,
lehám si k těm, kdo se nebojí.

 

Táta je fajn, vždycky směje se,
po práci, večer, ráno po plese,
má důlky v tvářích, těsně pod knírem,
každý splín života, je jím zastíněn.

 

Rozumí fotbalu, teď je rozhodčí,
každému domluví, s lumpy zatočí,
je čestný, věrný a má skvělou povahu,
když dále nemohu, dá mě za hlavu.

 

Chtěl bych jít jednou v jeho šlépějích,
být čestný muž, jdoucí v peřejích,
prát se a bránit svou rodinu,
a nikdy nezůstat ve stínu.

Autor dprochazka, 01.10.2017
Přečteno 511x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, zdenka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasně - na koníka - bejvávalo - táta už není, zbyly jen vzpomínky - stejně by mě neunesl :-) Hezkou neděli.

01.10.2017 11:05:13 | dprochazka

když dále nemohu, dá mě za hlavu ... úsměv.z.

01.10.2017 10:54:55 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí