Podražila

Podražila

Anotace: Ceny stoupají.

Frantík si chce omočit,
ví kam může zaskočit,
nezamířil do bordelu,
na ty hrátky má přec Věru.

Poslal zprávu z mobilu,
chce si zahrát na pilu,
Věra s plánem souhlasila,
jen mu cenu upravila.

Tržně chce se zachovat,
víc mu bude účtovat,
navždy pryč je cena nízká,
kdo dá víc, tak něhu získá.

Dodala moje zlatíčko,
mě inspiruje máslíčko.



Autor Psavec, 12.10.2017
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: snupicek, Cappp, ZILA78, Dreamy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sád(l)íčko-masíčko?

28.11.2017 08:31:14 | Špáďa

Jo super pobavila též.
Hold dražší máslo, logicky dražší buchty :) :) :D

14.10.2017 17:50:42 | Cappp

A já myslela,že se bude jen méně péct...
Pobavila. :-)

12.10.2017 19:04:19 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí