Není kde hledat

Není kde hledat

Anotace: ...

Vzduch bolí,

když se prohání

v prázdných místech.

Tam, kde dřív něco bylo

a už není.

Tam kde dřív něco hnilo

po setmění.

Po setmění si drápu kůži

až na kost

a hledám to.

Hledám to, 

co už bylo dávno ztraceno.

Obracím se naruby,

a zvracím svoje vnitřnosti.

Je to k zblití,

když už nejsou žádné možnosti,

kde hledat.

Kde hledat? 

Kde hledat!

Už není kde hledat

a tak tady sedím po tmě,

drápu se, 

zvracím

a pomalu usínám.

Autor Melfëa, 17.10.2017
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Ruda Štola, mouseova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hledat je ještě možno ve zvratkách.
Ty skrývají občas překvapení a někdy řešení...
Samozřejmě ku obecnému zděšení...

17.10.2017 22:51:24 | mouseova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí