Čekáš

Čekáš

Anotace: ...

Znáš ten pocit - únava tě zmáhá,
a všechny uličky se zdají slepé.
Opouští tě i poslední snaha.
Už nedoufáš, že by mohlo být lépe.

Probouzíš se unavený a energie je ta tam,
pohlcuje tě tma, beznaděj a smutek,
modlíš se za to, abys nezůstal sám,
každý dobrý člověk před tebou utek.

V noci se převaluješ a ráno beze spánku
se v práci snažíš o výkony nejlepší.
S námahou pročítáš další stránku
a čekáš další ránu, kterou ti život uštědří.

Snažíš se zpomalit, ale brzdy ti selhaly,
ve voze, který představuje život tvůj.
V tu chvíli doufáš, že pověsti o Bohu nelhali.
Snažíš se dýchat a zůstat naživu stůj co stůj.

I když jsi narazil do betonové zdi.
Doufáš, že nepřijde si pro tebe.
A neřekne:" teď už navždy spi"
Poslední výdech s pohledem na nebe...
Autor AngelLia31, 18.10.2017
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Frr, FairyLAdy, Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí