Smysl

Smysl

Anotace: Nic tam není

Tóny zní do noci
co jen znamenají?
Potichu plížíš se
k tomu co láká tě.
Nohy těžce, tak těžce
dopadají.
Kroky tvé bez cíle
tě zmáhají.
Kdy konečně
najdeš tu dávno
ztracenou cestu?
Věčnost hledáš
život co v dáli
podoben nádobě
zvedáš a civíš do ní
a nic tam není.
Mrháš vším co bylo
a nebylo ti dáno.
Na konci řekneš si
stálo to za to?
Ne, stokrát ne
a lituješ pozdě
že neřekl jsi
slova co měla být
vyřčena, i kdyby do tmy.
Mlčet se nevyplácí
a proklínáš se,
ale nikdo už tě
neslyší.
Autor Bloodymary6, 21.10.2017
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí