Lana

Lana

Opuštěný ostrov

ostrov opuštěný samotnou samotou

jedináček ve

městě plném sourozenců

raketa připravená

odstartovat směrem k jádru

 

věci se ženou za lidmi

věci se ženou za lidmi

nemají na výběr

narozdíl od člověka

 

nadbytečnost moci

srovnatelná snad jen s močí

 

křižovatka hodnot

bez světel

pánové a dámy.

 

 

 

 

 

 

 

Autor David ze Šternberka, 01.11.2017
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Bludimíra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí