Vyvrhel

Vyvrhel

Anotace: grázlova apatie

gléva a tvoje područí
mnohokrát skryté v naruči
jediným výsledkem je moře
tichem se bouřící
v rámci konce
nic zítřek nerozbřeskne
velikým počátkem čtvrtek zmírá
a po nás tíha a pláč
do koruny větví co zebe
na prázdnu marnosti nebe
Autor ricda, 05.11.2017
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí