prostě buď šťastná

prostě buď šťastná

Anotace: ....pro toho, kdo už se nedivá jak žiju..https://www.youtube.com/watch?v=qXM0JdAwabU&list=RDJznXx1Ns374&index=27

změna zaplavila moje oči a ústa
změna naplnila moje sny a mojí hlavu
jsem v prapodivném stavu


existují lidi, jako my dva, co neumí být šťastný?


stačí pár vteřin
raz
dva
a teď začni


žít jinak


říkali
že
prý
je stěhování
krize


tak proč se tak přiblbe usmívám,
když letím z čapího hnízda
a tentokrát se to doopravdy děje
a jen se mi to nezdá


jsem stejná
pořád falešná jako pětikoruna
nebo ne
opakuju se
znova



protože letím dopředu
a nezakopávám
přestože neznám svou budoucí cestu
už nezakopávám
chci aby ses na to díval a cítil se pyšnej na mě



a vzadu na svém krku citím
svůj vlastní dotek
jsem jenom já
nemám muže
každej utek


a ten skutek se skutečně stal
očekávám metál
za tu změnu
za to, že se kvůli ní možná zapomenu


i
tys
zmizel
docela


ne
si
tu
jen
napůl


já já já jenom já
ich
habe
kleine
cimr


malá, ale moje


jsem vážně tolik šťastná?

Autor Loveless, 07.11.2017
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: JSJ, Frr, Philogyny1, Jort, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně jdi Loveless stále dál...
a nevracej se k němu

11.01.2018 15:29:33 | JSJ

Fajn mít svoje "doma", kde je dobře i o samotě. Venku je lidí doST :-)

08.11.2017 01:29:16 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí