Okupanti

Okupanti

Anotace: Jdou do Evropy, dobít ji a někteří je vítají..

Doba temna kde matku zabili před jejím dítětem a otce ponížili moči svou
byl to Hitler kde lidem práva vzal a hnusně oběť mučí svou.

Ta doba rychle jde k nám zpět, a tmavý plev nám nese hněv
Již nová doba ukazuje hnůj, kde IS znásilňují ženy a hučí jeho zpěv.

Pod záštitou kde říkají, že jsou to doktoři a léčit jdou
Není nic než klam a lež kde Evropu nám dobít jdou.

Lež a klam se šíří tou, velkou nedobytnou Evropou
Musíme bránit zemi svou, pod Boží milostivou korunou.

A proto lide ctěte předky své, jinak to bude nemilé
děti naše mohli by, otroky stát se Okupantu..debile.

Proto už procitni a pomáhej jen svoji vlasti
Jinak přijde den a ty budeš sám a doma v pasti.

Pak by pozdě bylo doktora tu mít..
Oni nebudou ti hlavu co na zem spadla šít.

Ty jsi pro ně sluha, otrok a tak to bude navždy
Seber už odvahu jinak budou přibývat samé vraždy.

Ale nebojte on přijde den, kdy slunce opět zahřeje
A zem nepřítele se silně zachvěje.

Opět budem stromy sadit a děti plodit
Musíme však ze clony oči sklonit.

A pak přijde ráj, díky Bohu.. vím že nám ho da...j.
Autor hejlos, 08.11.2017
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí