Zrada

Zrada

Anotace: Život nám přináší nečekané zvraty a situace.

Jsi světlo mého života
první láska
osudová žena
přemýšlím o minulosti

chci být stále s tebou
dal jsem všechny karty na stůl
mám pochybnosti
patříme k sobě

poznáváme nenaplněné touhy
neuskutečněné sny
sbližujeme se
milujeme se

zdoláváme nejvyšší vrcholy
vždy spolu
radostí křičíme
pod modrou klenbou nebe

čas letí jak vítr
občas se na nebi objeví bílý obláček
ale my stále spolu
poznáváme svět

důvěra nade vše
srdce na dlani
blesk z čistého nebe
zradil pro třicet stříbrných.
Autor Marse, 13.11.2017
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bolí...

14.11.2017 10:44:56 | Kapka

Díky. Už to přebolelo.

15.11.2017 08:26:28 | Marse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí