Geny nevyčůráš

Geny nevyčůráš

Anotace: ...

Tak jako chyby mého otce,
jsou chybami jeho tatínka,
oba a i mě teď na pohovce,
obskakuje žena jak moje maminka.

Možná i já bych jednou vstal,
možná i já bych ukázal světu,
co všechno byl bych dokázal,
ale na stole mám již omeletu.

I moje žena stále opakuje chyby,
své maminky i své babičky,
uvízli jsme v opakujícím se kdyby,
vždyť o tom jsou snad všechny písničky.

Opakující se trpké osudy,
jen stále jiní, noví herci,
nemůžete se vydat jinudy,
chytli jste to již v kosočtverci.
Autor Skrat, 16.11.2017
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Effimero, Kapka, Blazius
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené, ST

17.11.2017 08:26:41 | Kapka

To je dobré. Fakt.

16.11.2017 22:31:52 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí