Oblak nad městem

Oblak nad městem

Anotace: ...

Temný oblak nad městem,
zahaluje svým stínem slunce,
plní nám mysl morem,
syn svého otce právě zrazuje.
K okraji propasti spějeme,
za krysařovou píšťalou jdeme.
Jak stádo hloupých ovcí,
opakujeme, co říká okolí,
svůj vlastní názor zavrhujeme.
Jiní kolem sebe staví zeď,
to, ale právě teď není řešení.
Zavři oči, ať vše zapomeneme,
jen do prázdna skoč a leť…

Autor Martin Rose, 17.11.2017
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí