poprock song

poprock song

Anotace: no... takovej pokus.

20. 11. 2017

poprock song

kolem se plouží noc
touží a volá o pomoc
světlo anebo stín
a ústa od malin

a ty se ptáš, co bude dál?
královna odletí, zbyde jenom král
co na trůně sedí, jakoby se bál
princezna se líčí večer zas bude bál

na konci století
křídla se rozletí
oněmí, oslepí
vítězství nebo skandál?

a ty se ptáš, co bude dál?
královna odletí, zbyde jenom král
co na trůně sedí, jakoby se bál
princezna se líčí večer snad bude bál

milencci prokletí
uprostřed století
se od země odlepí
-hlavně nedělej randál
 
h l a v n ě  n e d ě l e j  r a n d á l

Autor ewon, 20.11.2017
Přečteno 432x
Tipy 19
Poslední tipující: Stanislav32, Akrij8, mkinka, Frr, J sh' T r' k, Jeněcovevzduchukrásného, Ruda Štola, Iva Husárková, Fany, bogen, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky zpíváš :-)! ST

21.11.2017 03:21:12 | Fany

...proč ne...ale rockovou energii to nemá...já randál rád...;-)

20.11.2017 21:03:46 | bogen

měl jsem to dát jako popsong... ale hudebně jsem to viděl přeci jen do roku...

21.11.2017 10:43:55 | ewon

...dobrý...tak to třeba může být pěknej rockovej ploužák...;-)

21.11.2017 12:28:37 | bogen

...budeme dělat randál, ať o nás každý ví...

20.11.2017 16:48:17 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí