Holky holkám

Holky holkám

Anotace: Hlavně to neberte vážně :)

Ramena, rozkroky a smradlavé prdy,
přesvědčení, že jsem vždy tvrdý.

Barová židle už vyrůstá z prdele,
nejlepší je profanděná neděle.

Co jsi zas naštvaná,
zase máš krámy?
skoč rychle pro pivo,
než přijdou známí.

Kozy, porno, anál a krkání,
opičí tlupa, co husinu nahání.

Shrnula se mu na péru kůže,
blábolil, že to kvete růže.

Utíkej rychle, dokud je načase,
kvůli klobásky netrap se pro prase...
Autor Trudi, 25.11.2017
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí