Jednou přijde karma

Jednou přijde karma

Anotace: nějak o všem a ničem . nějak o světě a lidech , v dobrém i zlém

Zakopáni v jámě předsudků

Závislí na špatném úsudku

Plmí slov bez skutků

Pohřbeni v zármutku

 

Z lidí stali se hyeny

Škůdci pro uspokojení

Vlastního přirození

Se sebou nespokojeni

 

Škodit druhým pro radost 

Sami prosí o milost

Neznajíc budoucnost

Odsouzeni na věčnost

 

Minulost nás učí do příště

Kdo je přítel a kdo klíště

Že svět není pískoviště

Život není hra je to jeviště

 

Se škálou masek a výkonů

Různých jmen a kostýmů

Bez vedlejších rolí a hrdinů

Začíná když vyjdeme na scénu

Autor Dědek, 20.12.2017
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí