koláže

koláže

Anotace: bez práce nejsou koláže

děláš že děláš

a

po šichtě
prásk dvířka
od skříňky
s modráky

pak

v kantýně

zahnat
špínu
z pod
nehtů

a

dát si těch
svých pár na stojáka
se zabořenou vidličkou
ve vlašáku

a

taky se ti třesou ruce
když nůžkama obstřihuješ
linie hanbářek
vyžehlených ksichtů

a možná

že tady ta prsatá
je větší kurva
než tvůj
mistr
Autor Kostivar, 20.12.2017
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí