Strýček

Strýček

Anotace: baseň o neteřích

Někdo zvoní, někdo klepe - otevřete dveře
milý strýčku to přijely tvé milé neteře
Já hodný strýc spěchám a beru za kliku
náhle klid střídá chvíle plné křiku
hlahol nedá spát tichým strunám na citeře

Přijely jsme strýčku za tebou na návštěvu
vyměň vážnou tvář za trochu úsměvu
na víkend pohosti nás jídlem a pitím
až oběd uvaříš, já ho z dálky ucitím
nemrač se strýčku jíst budeme beze hněvu
Autor Petr27, 30.12.2017
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Šípková Růženka, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musíš být hodný strýček.
Krásného Silvestra.

31.12.2017 08:21:33 | Šípková Růženka

No pžíběh je to vymyšlený :) ale díky

01.01.2018 20:59:30 | Petr27

Petí...moc milé!

31.12.2017 07:39:07 | Anděl

díky:)

01.01.2018 20:59:46 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí