jedna jediná

jedna jediná

Anotace: ---jsem

mrzká je má touha
jak široká tak dlouhá
láska je sprostý slovo
říká zatímco se denně mrská
je mně prapodivně
když nejsi ve mně



alespoň jeden zkurvenej den v týdnu
občas na tebe plivnu bys zvednul pohled
potřebuju totiž dohled
jsem malý nezvedený dítě
co postrádá disciplínu
to jediný do mám je plnej zásobník splínu



a šílenou srdcervoucí nudu
každej den to samý
a taková už budu
navždy


ne, nebudu jiná
nebudu cestovat jako ta typka z videa
a budu tu sedět na prdeli a cítit tu
srdcervoucí nudu



pálí mě dobrý bydlo,
zatímco včerejší drama ještě nevystydlo
vytvářím si ho sama
by se taky něco dělo



a tolik možností mám
v tomhle universu cest
tak proč pořád potřebuju někoho, kdo mě bude nést
kdo mi ta moje křídla podrží v letu
kdo poletí místo mě
a já se s ním jen svezu
do země nezemě


zatímco ty si pořád beze mně
a jsi ten někdo, na koho ostatní ukazují prstem
jedním jediným gestem chytnu tě kolem pasu
ale svoje pochybnosti tím nezhasnu
jen nastavím té smršti názoru a soudů
líc



tak pojď na chvíli pryč
říkám sama sobě
zavři samu sebe v hrobě
a počkej na ty, kteří šťeknou po tobě
ty kteří tě chtějí
tak jak si doopravdy
ti, kteří si spolu s tebou splní vaše sny


tak tady sedím
a pořád říkám
"tak zační"
a nikdo
nikdo
tu neposlouchá


a je pořád těžší věřit,
že někdo přijde


tak hlavně, že jsem tu já

Autor Loveless, 14.01.2018
Přečteno 389x
Tipy 12
Poslední tipující: piťura, enigman, Frr, Laika, bogen, Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne že na mě plivneš...

17.01.2018 13:07:12 | enigman

..ale já na něj vážně plivla...jeho pohled byl k nezaplacení!

17.01.2018 18:08:21 | Loveless

Zaujalo...

14.01.2018 21:57:02 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí