Jen

Jen

Anotace: Volné verše

V dalekém kosmu
svírá se supernova
v agonii barev
Lev na rozpáleném písku
svými zuby z porcelánu
trhá duši své kořisti
jako krepový papír
Tisíciletý strom
před malou chvíli ještě
dotýkající se nebes
dopadá na torza
svých druhů
vláda byla zvolena
a ptáci odlétají
vysedávat na palmách rovníku
Modrá kočka ležíc u silnice
odhaluje tu nejintimnější stránku bytí
Někde v kosmu
zrodil se nový život
A ty se na mě podíváš a
řekneš tiše "Voníš"
Jen já a ty
a nic víc


Prastarý zvon
z dáli nám udává
polohu slunce
Autor Laxx159, 30.01.2018
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí