Podmiňovací způsob

Podmiňovací způsob

Anotace: Snad život naše přání vyslyší.

Chybí mi někdo
kdo by se mnou trávil volný čas
s kým bych prožívala radost
až do rána

na koho bych se těšila
celý pošmourný den
s kým bych se držela za ruce
a cítila jejich kouzlo

o koho bych se mohla opřít
poplakat na rameni
kdo by mi utřel slzy
a nepátral po příčině

kdo by mě pohladil po vlasech
a šeptal něžná slova do ouška
kdo by se na mě bezelstně usmál
a řekl: miluji tě

kdo by mě chápal
i když by mi někdy nerozuměl
kdo by sdílel mé problémy
za každého počasí

kdo by řešil mou psychickou rovnováhu
i když by měl jiné starosti
kdo by byl empatický
a vnímal nejenom radost ale i smutek

kdo by při mně stál v nemoci
třebaže by byl zaneprázdněn
o koho bych se starala
až do konce života

ten někdo mi chybí.
Autor Marse, 03.02.2018
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí