Odhodlání

Odhodlání

Anotace: Opak slova odhodlání

Je to jako sůl v ráně, jako v mrazu vstávat.

Bere si kruté daně, nutí těnevzdávát. 

Jako zlomené srdce, jak když dům ničí plamen, 

je to zlý jako peklo a těžký jako kámen.

Jako válka sám se sebou, tady nepomůže chování smělé, 

jako když tě ruce od omrzlin zebou, jsou to hřebíky zapíchaný v těle.

Horší, než nejhorší kocovina, rybník slz, krve a potu.

Tady není prostor pro vzdávání, toto je opak slova odhodlání. 

Autor NezNámý, 03.02.2018
Přečteno 557x
Tipy 1
Poslední tipující: JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky... :))

28.02.2018 18:58:25 | NezNámý

to je dobře vystiženo..odhodlání i vzdávání mohou mít obdobná vyznání...

08.02.2018 14:22:18 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí